Τα νοικοκυριά δανείζονται για να πληρώσουν τα χαράτσια της Εφορίας

Με τις πιστωτικές κάρτες κερδίζουν περισσότερες δόσεις από τις τρεις διμηνιαίες που προβλέπει το εκκαθαριστικό ή τις πέντε μηνιαίες δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ

Με δανεικά πληρώνουν τα ραβασάκια της Εφορίας οι φορολογούμενοι. Τον Ιούλιο φόρτωσαν τις πιστωτικές κάρτες τους για να εξοφλήσουν την πρώτη δόση ή και ολόκληρο το ποσό του φόρου εισοδήματος που προέκυψε από την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο με την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο από τον φόρο εισοδήματος που πλήρωσαν οι φορολογούμενοι με χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα τον περασμένο μήνα εισπράχθηκαν πάνω από 1,1 δισ. ευρώ ενώ συνολικά τα έσοδα του Ιουλίου ανήλθαν σε 5,556 δισ. ευρώ υπερβαίνοντας τον μηνιαίο στόχο. Το Δημόσιο έβαλε στα ταμεία σχεδόν το 1/3 από τα 3,45 δισ. ευρώ του φόρου εισοδήματος που βεβαιώθηκε φέτος στα εκκαθαριστικά 1.047.684 φορολογουμένων οι οποίοι κατά μέσο όρο καλούνται να πληρώσουν έξτρα φόρο 1.132 ευρώ για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2018.

Τα νοικοκυριά δανείζονται από τις πιστωτικές κάρτες για να πληρώσουν την Εφορία κερδίζοντας περισσότερες δόσεις από τις τρεις διμηνιαίες που προβλέπει το εκκαθαριστικό της Εφορίας για τον φόρο εισοδήματος ή τις πέντε μηνιαίες για τον ΕΝΦΙΑ. Χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα μπορούν να επιμηκύνουν την πληρωμή της κάθε δόσης του φόρου ακόμη και σε 12 μηνιαίες δόσεις οι οποίες είναι άτοκες.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE